Het Zaadje

Nu we het probleem kennen, laten we een oplossing vinden, of meerdere, zodat er genoeg is om van te kiezen voor elke smaak! Deze pagina wordt regelmatig bijgewerkt, suggesties zijn welkom!

Een selectie van nederlandstalige links om mee te beginnen.

The Seed met engelstalige content, vind je hier.


Voorgerechten

In meditatie, vind je hoogste, allerbeste visualisatie voor de toekomst – de wereld zoals je weet dat het zou moeten zijn – en voel dat, de vreugde en het geluk van vrijheid, overvloed en een samenleving waar wij allemaal soeverein, waardig en waardevol zijn.

Tijn Touber verwoordt de transitie van 3D naar 5D mooi, rustig en helder.

naar de site | op YT bijv. deze 6:12 | het boek

We zijn allemaal goddelijke vonkjes van de Bron, wij zijn Koningen en Koninginnen van onze thuisplaneet Aarde, wij zijn de kinderen van Gaia.

Hoofdgerechten

Artsen voor waarheid hebben een brief voor aansprakelijkheidstelling samengesteld, en die in hun eigen naam aan de premier en ministers gestuurd. Op de site staat ook een voorbeeldbrief die u zelf kunt gebruiken als basis voor uw eigen brief van aansprakelijkheidstelling.

algemene nederlandse burger belangenvereniging Samenwerken en elkaar steunen, en met een veel grotere burgerbeweging ageren, waar men niet meer omheen kan. ANBB

Onvrede over de huidige politiek heeft iets nieuws doen ontstaan: Vrij en Sociaal Nederland staat voor Liefde, Vertrouwen, Vrijheid en Interactie. Lees er meer over

Permacultuur observeert de natuur en past de principes van natuur toe in het menselijk leven, op het gebied van persoonlijke, gemeenschappelijke en mondiale aspecten van tuinieren, samenleving, economie en ga zo maar door. Het is een enorm onderwerp, gericht op het leven mét de natuur in plaats van tegen haar. Lees er meer over op de website van Permacultuur Nederland

Zelfzorg Covid19 Uit diverse studies komt naar voren dat de vatbaarheid, het verloop en de uitkomst van virusinfecties een samenhang lijkt te vertonen met tekorten aan mineralen, vitamines en andere essentiele nutrienten… naar de site, met veel interessante links

Flavio Pasquino maakte het zelf mee hoe zijn relatie ontwringt raakte toen Corona in ons midden kwam. Niet alleen zakelijk maar ook privé ging het fout en zo belandde zijn huwelijk in een ware crisis vanwege de verschillen in opvattingen.’Opnieuw Beginnen‘ is de titel de nieuwe serie op het kanaal BLCKBX , waar men uitzoekt hoe een échte dialoog goed werkt om weer dichter bij elkaar te kunnen komen. Kijk verder, hier.

Bekijk het plan waarmee Nederland open kan Herstel NL

.

.

.

.

.

Desserts

“Ik heb een visie, maar hoe komen wij van hier naar daar – ik zie de brug niet?!”

Nu begrijp ik het – wij zijn hier gekomen om die brug te bouwen.

Als ‘toetje’ beschrijf ik mijn visie in het kort, en nodig je uit om hetzelfde te doen! Is je visie heel anders? Welkom! Is het bijna hetzelfde? Welkom! Alle visies zijn welkom in de Desserts! Stuur je visie en ik plaats het.

Als je het oké vindt (en dat vermeldt in je mail), link ik je e-mailadres met je naam, zodat anderen kunnen contact met je opnemen om verder te brainstormen). Als er geen expliciete toestemming is voor het koppelen van je e-mail met je naam, zal ik dit niet doen.

Mijn visie: Kleine, soevereine gemeenschappen – als dorpen waar we elkaar kennen, elkaar respecteren en elkaar helpen. Kleine thuisboerderijtjes die met elkaar producten, goederen, dieren en vaardigheden ruilen. Generaties zijn met elkaar verbonden, leren van elkaar. Gemeenschappelijke, feestelijke bijeenkomsten om seizoenen en belangrijke gebeurtenissen binnen de gemeenschap te vieren.
Nina

.

.

.

.

.

.

.

.


Our fish is responsibly caught from sustainable sources :D